Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

MIÉRT JÓ A SPORTREG TABLETTACSOMAG, ÉS HOGYAN HASZNÁLJUK?

MIÉRT JÓ A SPORTREG TABLETTACSOMAG, ÉS HOGYAN HASZNÁLJUK?

 

 

A SPORTREG EDZÉS UTÁNI TABLETTACSOMAG egy egyszerű elv alapján született, nevezetesen, hogy mik azok a táplálékkiegészítők, amelyekre rendszeresen végzett sporttevékenység mellett szükségünk lehet. Ennek érdekében összeállítottunk egy kombinációt, aminek célja, hogy segítse a szervezetet, az edzés által okozott sokk kiheverésében. A tankönyvi példákon túl, edzők és sportorvosok gyakorlatait is figyelembe vettük, a minél jobb hatékonyság érdekében. A tabletta formátumnak hála, olyan összetevők is belekerülhettek, melyek íze (BCAA), vagy állaga (omega 3) miatt, nem jelenhetnének meg közösen, például egy egy italban.

 

A SPORTREG EDZÉS UTÁNI TABLETTACSOMAG alapvető célja, a szervezet normál működésének támogatása. Önmagában nem használható izomnövekedéshez!

Fontos hogy nincsenek benne olyan anyagok, amelyeknek a megítélése, vagy tisztasága vitákra adhatnak okot, pld. doppinglistán vannak, vagy felpörgetnek, esetleg stimuláló hatásúak.

 

Rengeteg táplálékkiegészítő áll rendelkezésre a piacon, és pont ez az árubőség nehezíti meg legtöbbször a választást. Ezzel a termékkel, leegyszerűsítettük a választ, arra az edzők számára gyakran elhangzó kérdésre, hogy: “mit szedjek?”.

 

HOGYAN HASZNÁLJUK A SPORTREG TABLETTACSOMAGOT?

 

A SPORTREG EDZÉS UTÁNI TABLETTACSOMAG használata egyszerű: edzés után lehetőleg fél órán belül, vegyünk be egy napi adagot (7 tablettát) bármilyen itallal. Egy dobozban 21 napi adag található, minden adag 7 tablettából áll:

1 db: KALCIUM-CINK-MAGNÉZIUM TABLETTA

1 db: D3-ÉS K-VITAMIN KAPSZULA

1 db: HALOLAJ KAPSZULA

1 db: C-VITAMIN CSIPKEBOGYÓ KIVONATTAL TABLETTA

3 db: BCAA AMINOSAV+B6 TABLETTA

 

TIPP: a tapasztalatok azt mutatják, hogyha pihenőnapon fáradtan ébredünk, érdemes akkor is bevenni egy napi adagot, és már egy óra alatt is érezhető javulás állhat be közérzetünkben.