Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

SZÁLLÍTÁS ÉS FIZETÉS

Fizetés

 • Bankkártya
  Bankkártyás fizetésnél az OTP Simple Pay oldalára irányítunk át.
 • Utánvét
 • A házhozszállítást a GLS futárszolgálat végzi, utánvét fizetési módnál a rendelés átvételekor a futárnak készpénzben, vagy bankkártyával tudsz fizetni.

Szállítás

 • Házhozszállítás
  Megrendelésed visszaigazolása után várhatóan 3 munkanapon belül megérkezik csomagod, melyet a GLS futárszolgálat szállít ki. A szállítás pontos időpontjáról a GLS munkatársai fognak előbb e-mailben, majd a szállítás napján SMS-ben értesíteni. Csomagod állapotát nyomon követheted a GLS weboldalán, valamint lehetőséged van módosítani a kiszállítás időpontján és a helyszínén is, melyről bővebb információt a GLS-től kapott e-mailben találsz. Jelenleg csak magyarországi címekre szállítunk ki.
  A szállítás költsége INGYENES.
 • GLS csomagpont
  Megrendelésed visszaigazolása után várhatóan 3 munkanapon belül megérkezik csomagod, melyet a GLS futárszolgálat szállít ki az általad választott csomagpontra. A szállítás pontos időpontjáról a GLS munkatársai fognak előbb e-mailben, majd a szállítás napján SMS-ben értesíteni. Csomagod állapotát nyomon követheted a GLS weboldalán, valamint lehetőséged van módosítani a kiszállítás időpontján és a helyszínén is, melyről bővebb információt a GLS-től kapott e-mailben találsz. A szállítás költsége INGYENES.

Keresés